Ginger

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Ginger élete első két és félévét láncon töltötte, azután örökbe adtuk, de túlszerették és ez nem tett jót neki. A család nem ismerte a „nem”-et, nem szabtak határt, nem állítottak fel szabályokat, kárpótolni akarták a rossz évekért, de ez nem így működik. Gingert
nagyon lehet és kell is szeretni, de csak is olyan gazdi a megfelelő mellé, aki képes irányítani, fegyelmezni és határokat szabni!Bár ez minden kutyára vonatkozik. Talán Ginger terriersége miatt kell következetesebben nevelni.
Ginger szépen jön láb mellett, ül, fekszik, helyedre vezényszavakat ismeri. A labdát imádja, mozgékony energiabomba, de a helyén is szépen el van. Más kutyákkal jól kijön, az első napokban morgás előfordulhat és néha dominálással is bepróbálkozik a maga 5 kg-val, viszont, ha rászólunk rögtön visszahúzódik. Nagyon szereti az ember társaságát, nagyon kedves az emberrel, szeretetbomba. Lakásban is jól érzi magát. Ugatni csak akkor ugat, amikor jelez. Ideális kis kedvence lehet egy határozott, de kedves gazdinak.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Ginger adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2016/06/30
Fajta:
terrier keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2020. április. 1.