Garry

csillogó bundájú

Pest megye

KÉRÉSRE HIRDETVE:

Csillogó fekete bundájú, imádni való gombóc kisfiú, aki szeret külön utakon járni. Önálló személyiség, saját elképzelései vannak a világról. Ő a legnagyobb a testvérei közül, selymes bundája alatt igazi kis vasgyúró lapul. Kíváncsi természet, minden érdekli, korának megfelelően eleven és játékos apróság. Okos kis gomb szemeivel úgy tud nézni, hogy az ember menten elolvad tőle.

8 hetes mindössze, de már tanulja a szobatisztaságot, szívesen szalad testvéreivel a kis kertbe, ahol szépen elvégzi dolgát.

Lakáshoz szokott, anyukájához hasonlóan várhatóan kis-közepes testű lesz, maximum 15-18 kg. Kinti-benti tartásra ajánljuk és olyan felelősségteljes gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják, mivel jár egy kölyök harmonikus felnőtté felnevelése.

Oltási programja megkezdődött, melynek folytatása a gazdi feladata. Chippel és kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Garry adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2014/10/10
Fajta:
keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2014. december. 8.