Füli

Pest megye

Drága Fülink itt hagyott minket. Még megvárta, hogy gazdái megünnepeljék, hogy negyedik éve vették őt magukhoz és másnap elaludt.
Könnyek között kerestem képeket róla, mert a mai napig csodaként élem meg Füli történetét.

2004.év vége felé jelentkezett egy házaspár, hogy találtak egy kissé idős német juhász kutyust, de nem tudják megtartani, mert van egy súlyosan beteg, öreg kutyusuk, akivel szemben nem éreznék tisztességesnek, ha egy újabb kutyát vinnének haza, de megígérték, ha lehetőségük adódik, azonnal örökbe fogadják. Hát bevallom hittem is a későbbi örökbe fogadást, meg nem is, de természetesen a kutyát befogadtuk. Igy kerül hozzánk Füli. Attól kezdve közel másfél éven keresztül minden hétvégén meglátogatták a kutyust, ilyenkor az összes gondozottunknak hoztak mindenféle finomságot. Közben Fülinek lett egy társa nálunk: Goni Manó, aki senkivel nem jött ki, mindenkit harapdált, Ő sem volt már fiatal, zsörtölődős vénasszony volt, de Fülit imádta, el nem mozdult mellőle. 2006.márciusában meghalt a házaspár kutyája, eljöttek Füliért és amikor mondtuk, hogy Goni Manóval elválaszthatatlanok, természetesnek tartották, hogy őt is örökbe fogadják. Hát odáig azt hittük, ilyen csak a mesében van.
Minden évben eljöttek a kutyás találkozóra is mindkét kutyussal, a kutyusok jó dolgukban, szeretettel, kényeztetéssel körülvéve megfiatalodtak, élvezték a gazdás életet. A házaspár mindent meg is tett, hogy kárpótolja őket az addigi sanyarú életükért. Sajnos Fülit már nálunk meg kellett műttetni rosszindulatú emlődaganattal, mostanára áttétek képződtek, megtámadta a tüdejét és nem tudtak rajta segíteni.
Csodás négy évet tölthetett gazdáival. Köszönjük nagyon!

Nélküled már nem lesznek olyanok a találkozók, mint régen: hiányozni fogsz Füli és nem csak nekünk, hanem mindenkinek!
Nyugodj békében!


Amit tudni kell:


Füli adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
Fajta:
N/A
Méret:
N/A
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
N/A
Email:
N/A
  • Füli - R.I.P.

Megjelenés időpontja: 2014. július. 16.