FICKÓ

élénk idős kutyus

Pest megye

Gömbinek és Fickónak meghalt a gazdája. Eddig minden jóban részük volt, szeretetben, gondoskodásban. Mint a legtöbb vidéken élő kutyus, Ők sem hagyták el soha az udvart, nem volt rajtuk soha póráz, jól érezték magukat a gazdi mellett akár az udvaron, akár a lakásban.  Most azonban nélkülözik a biztonságot, a valakihez való tartozást, csak tengetik napjaikat egy üres udvaron. Mindketten kijönnek a macskákkal. Fickó korát meghazudtolóan játékos, hozza a labdát, imádja, ha dobáljuk neki. Élénk, jön-megy, fiatalos.

Tudjuk, idős kutyát nehezen lehet örökbe adni, ráadásul kettőt, de ha szétválasztanánk őket, az számukra a teljes depresszió lenne.

Mindenképpen együtt keresünk Gömbinek és Fickónak helyet. Az Alapítvány támogatja az ellátásukat, orvosi költségeiket, a gazdától helyet, szeretetet, gondoskodást várnánk cserébe.

—-

Fickó váratlanul meghalt


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

FICKÓ adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2006/08/01
Fajta:
labrador keverék
Méret:
közepesnél nagyobb
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701
Email:

Módosítás dátuma: 2016. március. 4.