ELIOT

Rehabilitációt folytató gazdit keres

Pest megye

15 társával mentettük. Ő a csapatban a legfiatalabb. Ingerszegény környezetben, foglalkozás nélkül nőtt fel kenyéren és vízen.
A váratlan helyzetekben előfordult, hogy harapott. Dolgozunk azon, hogy minél több ingert kezeljen megfelelően, de sajnos még nem jutottunk a végére. Nekünk egy héten kétszer van alkalmunk vele foglalkozni, így lassan megy. Ugyanakkor családi környezetben sokkal hamarabb tudna fejlődni.
Kellene egy olyan gazda vagy ideiglenes befogadó számára, aki a rehabilitációs tréner tanácsait követi (semmi extra),  foglalkozik vele, bizalmat épít, nyitja a világ felé. Egyfajta félelmi agresszió van Eliotba, melyet felül kell írni..

Tudjuk, ez kissé ijesztően hangzik, hiszen sok ezer kutya közül lehet választani, ugyanakkor Eliot ha finoman kezeljük, a világ egyik legkedvesebb kutyája.

 

Eliotot végül örökbe fogadta egy csodás pár, a viselkedését tudomásul vették, de természetesen mindent megtesznek, hogy minden körülmények között biztonságba érezze magát, ne harapjon. Okosan szeretik, feladat számukra Eliot boldoggá tétele.

 

 


Amit tudni kell:

Ha érdeklődnél egy kutyánk iránt, kérjük olvasd el az örökbe fogadás menetét https://mancsrancs.hu/orokbe-fogadas/ Töltsd ki az ott található bemutatkozó kérdőívet és küld el az email címünkre. Köszönjük.

ELIOT adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2019/03/10
Fajta:
tacskó keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 500 9701 vagy +36 30 311 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2022. január. 3.