Dorci

Örökbefogadás alatt!

Elütött

Pest megye

Dorcit 2015.január első napjaiban találtuk egy kocsi alatt fekve, mozdulni nem tudott, csak hátborzongatóan nyávogott. Éreztük, hogy valami nagy baj lehet vele. Ez be is bizonyosodott hamarosan : medencetörés
Megműtötték, két hétig kórházban volt, minden nap bejártunk hozzá, hogy ne érezze magát elhagyva. Két hét után ideiglenes befogadóhoz került, ott gyógyult szépen és most már gazdát keresünk neki.

Dorci „beszélgetős“ cica. „Mondja“, ha éhes, ha azt akarja hogy megsimogassák, reggel is kedvesen közli, Ő már felébredt. Neki rengeteg szeretetre van szüksége. Folyamatosan keresi az emberi közelségét, de csak akkor amikor már megbarátkozott és megszerette azt akivel él. Alomra jár, lakásban nem rombol, élvezi a lakás nyújtotta kényelmet.
Mindenképpen lakás cica, mert a szabadban veszélynek lenne kitéve. Örökbe fogadás után időt kell neki hagyni, hagy ismerkedjen a környezettel, a családban élő emberekkel a saját üteme szerint. Az megnyugtatja. Nemsokára a gazda lábánál fog ülni, kedvesen felnézni rá és szemeivel „mondani fogja“: szeretlek!

—–
Dorcit egy bécsi család fogadta örökbe.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Dorci adatai

Nem:
ivartalanított nőstény
Születési idő (becsült):
Fajta:
teknőc cica
Méret:
normál
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701
Email:

Módosítás dátuma: 2015. június. 20.