Dennis

Pest megye

Még féléves sincs ez az apróság, de eddig nem sok jó történt az életében. Mi azon vagyunk, hogy minél előbb biztonságban, szeretetben élhessen. Kedves, játékos kölyök, akinek természetesen mi csak elkezdtük a tanítását és a befejezése a gazdira vár. Dennis jó jelzőkutya, na, nem az a gatyaszaggatós típus, de ha vakkantgat, érdemes odafigyelni, mert biztos, hogy valami történik. Okos kutyus, hamar elsajátítja mindazt, ami az ember-kutya harmonikus együttéléséhez szükséges.
Azonban csak az vegyen magához kölyökkutyát, akinek van ideje, türelme foglalkozni vele. Számolni kell azzal is, hogy időszakosan felborul a napi rutin a családban, dehát valamit valamiért. Ha odafigyelünk a nevelésre, lesz egy tündéri, szófogadó kutyánk.
Csakis ivartalanítási kötelezettséggel vehető örökbe, melynek időbeli megtörténtjét az oltáskönyvvel igazolni kell felénk.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Dennis adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2019/02/01
Fajta:
keverék
Méret:
max. 10kg
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2019. december. 23.