Denis

null

Denis impozáns külsejú, stabil,kiegyensúlyozott idegrendszerű, büszke tartású,határozott fellépésű hölgy. Mindenkivel kedves,barátságos,szívesen ismerkedő,jóindulatú,szeretetreméltó kutya.Rendkívül intelligens és kulturált, könnyen alkalmazkodik helyzetekhez. Szeret békésen,elégedetten heverészni akár egész nap kényelmes fekhelyén.Kimondottan csendes és nyugodt lakásban. Rövid időre egyedül hagyható. A szobatisztaságra törekszik,de baleset eleinte előfordulhat.
Ha azonban kiszabadul a természetbe őrült vágtába kezd,energikus,könnyed mozgása,csillogó szemei gyönyörködtető látvány.Kutyákkal alapvetően jóindulatú,barátságos,elsősorban a hozzá hasonló jellemű,határozott,de nem agresszív szuka kutyákat kedveli,közülük kerülnek ki legjobb barátnői,játszópajtásai.Az alárendelt,félénkebb szukákat nem kedveli,megpróbálja/akár agresszív fellépéssel is/ kizárni,elzavarni a falkából. Kan kutyákkal játékos,barátságos,konfliktuskerülő.Cicákkal talán összeszoktatható. Kisgyermekekkel szelíd,barátságos,jóindulatú.

Denis jellemében és küllemében is különleges és egyedi kutya. Igényli, hogy beengedjük a lakásba is, hogy részt vehessen a család életében. Denis számára a jó kutyaiskola is javasolt. Aktív életet élő, természetet szerető gazdit keresünk számára, olyan családot, ahol Denisre is jut idő, nem csak a kertben bóklászik egész nap, mert nagyon jó adottságú és ezt ki is kell használni.


Amit tudni kell:

Denis, aki Zizi lett, mérete ellenére igazi családtagként élhet, részt vehet a család életében, játszótársa egy 2,5 éves kisfiúnak.

Denis adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2011/01/01
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Denis
  • Denis

Módosítás dátuma: 2014. július. 23.