Csocso

Pest megye

Csocsót még a nyáron dobták ki egy kocsiból. A megilletődött kiskutya órákon át feküdt ugyanazon a helyen, és várta vissza azt a lényt, aki sorsára hagyta őt.Szerencséjére kis idő múlva arra járt egy állatbarát lány és összeszedte a rémült kutyust. Hamarosan világossá vált, miért hajították ki, mint egy zsák szemetet: kölyökkori diszpláziával született. Míg ez ki nem derült, jó néhányan jelentkeztek, hogy magukhoz vennék, betegsége hallatán azonban visszalépett mindenki.
Így Csocsóka maradt ideiglenes befogadójánál. Elkezdődött a gazdisodásra való felkészítése,oltások, ivartalanítás, 3 hónapja pedig átesett a diszplázia műtéten. Csocsó alázattal tűrte a sok macerát és fájdalmat, ami egy ilyen műtét után igen jelentős. Hál’Istennek nagyon nyugodt kutyus, így a pár hetes ketrec nyugalom sem viselte meg. Mostanra azt mondhatjuk, hogy nyoma sincs rajta a beavatkozásnak, fájdalmai már nincsenek, járása mozgása napról napra jobb, combizma szépen újra épült , mára már szinte ugyanolyan, mint bármelyik kölyök kutyus. Még alig múlt 1 éves, így könnyen rehabilitálódott.
Csocsó a világ legjobb természetű kutyája.Mindenkivel kijön, alkalmazkodik minden helyzethez, kissé „bocs, hogy élek” kategória. Tele pocak, egy kényelmes fekhely a gazdi lábánál és néhány játék-ez tökéletesen boldoggá teszi. Kutyákkal és macskákkal is tökéletes a viszonya, nyugalmából még egy jól irányzott balegyenes a kandúrtól sem zökkenti ki.
A jövőre nézve nem igényel majd különleges bánásmódot. Mivel nem túl mozgékony, ebben sem kell korlátozni. Az ilyen műtéten átesett átesett kutyáknál erre kell egyedül figyelni. Teljes életet fog tudni élni, arra , hogy idős korában esetleg gond lesz a lábaival, nincs több esélye, mint egy teljesen egészségesen született társának.

Csocso nem a mi gondozásunkban van, csak a gazdi keresésben segítünk.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Csocso adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2015/10/10
Fajta:
keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
06-23-340454 vagy +36 30 311 9701
Email:

Módosítás dátuma: 2017. február. 3.