Charlie

Örökbefogadás alatt!

Tudást szomjazó

Pest megye

Charlie rendkívül intelligens, szép, kissé félénk. Könnyen tanul, amit érdemes kihasználni Charlie-nál és ajánlott kutyaiskolába járni vele.

Rendkívül ragaszkodó. Eleinte kissé félénknek mutatkozik egy-egy új ember, szituáció kezelésénél, de barátságossá válik hamar. A gyerekeket imádja, óvatos is velük, nem ugra-bugrál. Szeret sétálni, érdeklődő, de a pórázt még nem használja „zökkenőmentesen”. A macskákkal is összeszoktatható. Nem domináns kutyával könnyen barátságba kerül. A játék örömét még nem fedezte fel, de egészen biztosan ennek is eljön az ideje.

Most még annak örül, hogy van fedél a feje felett, nem kell szemeteszsákokból fedezni az ennivalóját és kihasznál minden pillanatot, hogy simogattassa magát. A lakásba való léthez még szoktatni kell, de a kényelmet, a családi életet minden kutyus élvezi, ezért pikk-pakk menni fog a lakás kulturált használata is.

Gyönyörű kiállású kutya, aki megérdemli a foglalkozást, a szeretetet, egy biztonságot jelentő családot. Súlya 23 kg és 59 cm marmagasságú.
—-
egy osztrák család fogadta Charliet örökbe


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Charlie adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2013/06/01
Fajta:
kopó-vizsla keverék jellegű
Méret:
közepesnél nagyobb
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:
  • Charlie
  • Charlie
  • Charlie

Módosítás dátuma: 2015. január. 24.