BYRON

Örökbefogadás alatt!

Roppant nagy mozgásigényű

Pest megye

Byron mozgása rendkívül harmonikus,képes nagy távolságokat erőlködés nélkül megtenni. Jó nézni, ahogy „úszik” a levegőben. Hatalmas mozgásigénye van. Karaktere tipikusan retriever jellemvonásokat mutat.Emberekkel nagyon barátságos,a félelem legkisebb jele nélkül létesít kapcsolatot felnőttel,és gyerekkel egyaránt.
Biztos kézben szépen közlekedik pórázon, kifejezetten szeret sétálni, igényli is. Intelligens, könnyen tanul, szépen ül. Kutyákkal szemben nyitott,játékos,nem mutat dominanciára törekvést.A nála kisebb testű fajtársakkal szemben is kedves. Kifejezett vadászösztönnel rendelkezik,a menekülő háziállatot aktívan üldözi,kitartóan keresi. Így „falusi környezet” nem megfelelő számára. A macskákat inkább csak játékra invitálja, de ha szaladni kezd a cica, üldözésbe veszi, baj lehet belőle. A lakás kényelmét szereti, szívesen heveredik a szőnyegre. Egyedül viszont nem szeret lenni.
Rendkívül szerethető,igazi családi-akár nagycsaládi-kutya, DE csak akkor lesz boldog vele a család és a kutya is, ha a mozgásigényét kielégítik, feladatokat kap, nagyokat kirándul, sétál, kutyaiskolába jár, ahol biztos, hogy éltanuló lesz. Ha mindez elmarad, akkor marad az ásott kert…
——-
Szuper kutya szuper gazdit érdemel és össze is jött!!!


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

BYRON adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2014/08/01
Fajta:
retriever keverék
Méret:
közepesnél nagyobb
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. június. 20.