Bundi

Kényeztetetésre vár

Pest megye

BUNDI – akit eddig nem kényeztetett az élet de ez változik, hiszen gazdája igazi családtagként kell hogy tartsa.
Bundi sorsa szomorú és érthetetlen számunkra. Senki kutyájaként élte eddigi életét, üldözték és nem tapasztalhatta meg milyen is tartozni valakihez. Két éves, kedves,kissé félénk kutyalány,akinek csupán egy kis szeretetre és törődésre van szüksége.

Hálás minden simogatásért, jó szóért. Bújik, olykor ölbekutyusnak képzeli magát a 20 kg-val.
Kirándulásokat,sétákat, embereket kedveli. Kutyapajtikkal összeszoktatható, bár kissé dominánsan viselkedik az ismeretlenekkel.
Autós utazással még ismerkednie kell, pórázzal nincs gond.
Két év körüli kutyalány. Ivartalanítás után fogadható örökbe, szeptember vége felé.
Kizárólag felelősségteljes gazdi jelentkezését várjuk,aki megadja Bundusnak azt a szeretetet és törődést,amit eddig is megérdemelt volna.

Bundi, aki Bonnie lett egy öttagú családhoz került. A falu utca kutyája egy budai nagy házban él barátjával Wellivel. Mindennaposak a séták, a hétvégén kirándulások, sok játék a gyerekekkel. Szuper élet ez egy kutyának. A család mindkét négylábúja nagytestű, de bejáratosak a lakásba, kinti-benti kutyák, igazi családtagok.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Bundi adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 591 1528
Email:
  • Bundi
  • Bundi
  • Bundi
  • Bundi

Módosítás dátuma: 2014. november. 20.