Bundi-Bandi

Bundi ragaszkodó, jóságos

Pest megye

Bundi boldogan élt kutya társával és idősebb gazdáival, amikor bekövetkezett a tragédia sorozat számára: gazdi-apu meghalt, gazdi-anyu összeroppant, egy öreg otthonba került, ahová a kutyáit nem vihette. Bundi társát sikerült valakire hagynia, de sajnos Bundi teljesen árva maradt. Szertefoszlott minden: nincsenek gazdái, nincs már játszótársa, akit szeretett és még otthona sem. Próbáljuk benne tartani a lelket, de a világ  nagyon bizonytalanná vált számára, így viselkedése sem teljesen problémamentes.

Eddig ágyban fekvő kutyus volt, a házhoz nagy kert tartozott, ahol kedvére szaladgálhatott.  Nem volt soha egyedül. A vihart nagyon nehezen viseli, ha egyedül éri a kertben, kaparja az ajtót, be akar menni. Nagyon kedves, ragaszkodó kutyus.  Kissé fél az idegenektől, nem tudja, mi lesz a barátkozás vége, de egy kis türelemmel újra bolondozós, mindig vidám kutyussá válik. Természetesen lakásba való élettel adjuk örökbe.

Időközben sajnos kiderült róla, hogy epilepsziás, rövid, de gyakori rohamai vannak. Ezért olyan gazdi lenne jó számára, aki nagyon sokat van otthon, szinte soha nem hagyná egyedül.

18kg, 38 cm.


Amit tudni kell:

Ha Ön és családja szeretne a képen látható kutyusnak otthont adni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet email címünkre. Kérdéseivel hívja a telefonszámok egyikét.

Bundi-Bandi adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
Fajta:
keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 591 1528
Email:
info@mancsrancs.hu
  • Bundi-Bandi
  • Bundi-Bandi
  • Bundi-Bandi
  • Bundi-Bandi

Módosítás dátuma: 2018. január. 31.