Bukfenc

null

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy fiatal pár, akik szert tettek első közös kutyájukra, gondolván, babusgassunk valakit, amíg nincs saját gyerek. Hogy miért pont egy amstaffra esett a választás, azt nem tudjuk, de a lényeg, hogy minden rendben volt, amíg nem határozták el, hogy külföldön kezdenek új életet. Bukfencet ráhagyták a 80 év feletti nagymamára, mondván, sok gond nincs vele, aranyos kutya. Természetesen nagymama vidéki házának kerítése nem jó, így pár önsétáltatás után a kutya láncra került.
Azóta így éli életét és reménykedik, hogy egyszer újra szabadon mozoghat, visszasírja a közös sétákat és azt az érzést, hogy tartozik valakihez.

Bukfenc 2 éves ivartalanított gyönyörű, barátságos, gyerekszerető kutyus, aki jó kerítésű házhoz való és semmi esetre sem 80 éves nagymamának, hanem egy fajtához értő gazdának lehet társa.


Amit tudni kell:

"Sziasztok! Ismét jelentkezem. Novemberben megváltozott az életem. Új helyre költöztem, új gazdáim lettek. Egy új család, két nagy és egy kisember, és van egy másik kutyus is. Igazán nekem való hely: óriási udvar, ahol kedvemre rohangálhatok, figyelnek rám, naponta kétszer nagyot sétálok a gazdámmal. Ő tanít arra, hogy miként viselkedjek helyesen a séta közben is. Nagyon igyekszem, és a dicséretekből ítélve egyre ügyesebb vagyok. Sajnos a kerítés mögött ugató kutyák viselkedése mindig felzaklat. Ilyenkor biztos nehéz velem, mert másra akkor nem tudok koncentrálni, csak arra, hogy a legszívesebben odarohannék. Persze azért ebben is javulok, csak apróbb lépésekben. A család másik kutyusával próbálok összebarátkozni. Már az első találkozásunk is jól sikerült. Többször sétáltattak bennünket együtt, minden rendben volt. Nem bántjuk egymást. Játszani is szeretnék vele, viszont ő nem akarja. Attól tartok túl szertelen és heves vagyok az ízléséhez és a korához. Nagyon izgulok, mert nemsokára itt a 3. szülinapom. Vajon mivel lepnek meg?! Szerencsésen alakult az életem, drukkolok a többi gazdára váró kutyusnak, hogy rájuk találjon egy szerető gazdi. Köszönöm a Mancs-Rancs segítségét! Bukfenc"

Bukfenc adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2011/07/01
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Bukfenc

Módosítás dátuma: 2014. július. 23.