Bruno

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Brunonak nem volt szerencséje gazdájával. Úgy élte le élete nagyobb részét, hogy nem szerették, nem törődtek vele. Semmi jóban nem volt része. Borzalmas állapotban került hozzánk ez a szerencsétlen 7 kg-os kis kutya. Szőrét leették a bolhák, teste a vakarózástól tűzpiros volt, szemei alig látszottak. Teljesen le kellett nyírni. A kezelés hatására bőre megnyugodott. Már nem vakaródzik. Mivel soha nem kapott szeretetet, eleinte kissé bizalmatlan az emberrel, de rövid idő múlva megy a simiért. Most nálunk megismerte, milyen jó is az, így hiányzik neki. Kutyákkal jól kijön, de a hasonló nagyságúakkal szeret inkább lenni. Szívesen futkos egy kertben, időnként jelez, utána szépen bemegy a lakásban elhelyezett kosárkájába. Szobatiszta.
Szeretnénk, ha 4-5 évig még biztonságban, szeretett légkörben élhetne egy családban.

Az utolsó képen látszik, milyen állapotban került hozzánk.

Bruno, aki gazdájától a Pötyi nevet kapta szuper családhoz került, igazi „öreg kutya” ismerőkhöz, már több szépkorú kutyust fogadtak tőlünk örökbe.


Amit tudni kell:

Ha érdeklődnél egy kutyánk iránt, kérjük olvasd el az örökbe fogadás menetét https://mancsrancs.hu/orokbe-fogadas/ Töltsd ki az ott található bemutatkozó kérdőívet és küld el az email címünkre. Köszönjük.

Bruno adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2010/01/15
Fajta:
bichon havanese keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2020. október. 5.