Bowie

ex Csonti

null

Csonti, aki állapotáról kapta elnevezését, de mára már át is keresztelődött Bowie-ra, harmadmagával maradt árván gazdája halála miatt. Megtaláláskor nagyon rossz állapotban volt, rögtön infúzióra tették az orvosok. (utolsó kép)
Az látszik, hogy soha nem foglalkozott vele idős gazdája, csak nőtt az udvaron, mint a dudva. A pórázt nem ismerte (mára már szépen sétál), nagyon ingerszegény környezetben töltötte eddigi életét. Pedig tanítható, fogékony, meg akar felelni, csak nincs minek, kinek. Kutyákkal barátságos, cicákat viszont kergeti. Elsősorban kertes házhoz ajánljuk, mert lakásban nem tudjuk, hogy viselkedik. Autóban szépen utazik, egészen biztos, hogy kirándulni is szeret. Természetesen szeretnénk, ha beengednék családi körbe, vagy ha egy játszótársa lenne új otthonában. Bowie-ra még időt kell szánni, ezért olyan gazda jelentkezését várjuk, akinek van ideje, kedve tanitgatni egy kutyust.


Amit tudni kell:

Csonti, aki ma már Bowie, egy nagy-nagy bernáthegyi kutyus társa lett egy tündéri hölgy gondozásában! Kinti-benti kutyus, fotelben alvó, szeretettel körülvett.

Bowie adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2009/08/01
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • BOWIE (exCSONTI)
  • BOWIE (exCSONTI)

Megjelenés időpontja: 2014. július. 27.