BOSCO

Pest megye

Bosco igazi kajlaság. Mindenben a játékot látja. Dobálja magának a labdát, egy szél által felkapott falevelet is képes kergetni, szeret kertészkedni (na jó, erről már leszokás alatt) Futása a boxerére hasonlít, olyan kis csapongó. Kissé konok, a hallása szelektív, különösen a fegyelmezéskor, de hát még kutya-gyerek, mindene a játék. Pórázon szépen kezd sétálni. Autóban nyugodtan utazik. Más kutyákkal jól kijön és a cicákkal is. Persze játszana velük is, de ha a cicák erre lusták, nem terrorizálja őket. Szinte teljesen szobatiszta, azonban a lakásban egyedülléthez még szoktatni kell, mert nálunk nem nagyon van erre lehetőség. Természetesen sok mindent meg kell még tanítani neki, ajánlott a kutyaiskola is, mert Ő nem lesz kicsi!

Bosco mindkét szemének szaruhártyáján van egy kis zárvány lerakódás, ami némileg csökkenti a látását. Ez születési rendellenesség. Őt egyenlőre nem zavarja, alkalmazkodott hozzá. Talán ha hirtelen sötétből világosba megy, akkor van pár másodperc, hogy megszokja a változást. Azonban lehet, hogy később ez problémát fog okozni, nem zárják ki az orvosok, hogy esetleg nagyobb mértékű lesz a látáskiesés. Ezzel kalkulálni kell az örökbe fogadásánál.

Boscó chipezve, oltva, ivartalanítási kötelezettséggel kerül örökbe adásra.

Aki szeretne Boscóval megismerkedni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet.
——
Sajnos Boscót egy agresszív daganatos megbetegedés pár hét alatt elvitte


Amit tudni kell:

Ha Ön és családja szeretne a képen látható kutyusnak otthont adni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet email címünkre. Kérdéseivel hívja a telefonszámok egyikét.

BOSCO adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
Fajta:
keverék
Méret:
nagy
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701
Email:
info (kukac) mancsrancs (pont) hu
  • Bosco
  • Bosco
  • Bosco
  • Bosco
  • Bosco

Módosítás dátuma: 2017. február. 3.