Borsi

Kérésre hirdetve!

Pest megye

Egy árok partján találták, tele bolhával, férgesen, szőrtüsző atkásan. Azóta külső és belső parazita mentesítése megtörtént, atkássága pedig elmúlt.
Valószínűleg nem azonos méretű szülőpártól született, ezért kb. 1 cm-es előreharapása van, ez őt semmiben nem gátolja, csak esztétikailag tér el a megszokottól.
A jobb oldalán valamilyen ragadós anyaggal volt leöntve a bundája, amitől azon a részen egy 100 forintos méretű helyen teljesen kihullott a szőr, ami már visszanőtt.
Megtalálásakor nem lehetett több 5 hetesnél.
Ideiglenes befogadójánál több kutyával él együtt, nagyon szereti és igényli a társaságukat. Ha egy kicsit is egyedül marad kutya vagy embertársaság nélkül a szeparációs stressz jelei mutatkoznak rajta, sír, nyüszít, kárt tesz a körülötte lévő dolgokban (pl. ajtókeret, linóleum, kábelek stb), ezért olyan gazdit keresünk számára, ahol van kutyatársaság és nem sokat lenne egyedül.
Eleven (normális mértékben), játékos, szaladgálós kutyus.
Szeret fürdeni a kutyamedencében,beleül vagy belefekszik és onnan szemlélődik.Nagyon szerethető, simogatásért ölbe fekvő kislány.
Gyerekeket nagyon szereti, nagyobb gyerek mellé, aki már tudja, hogy a kutya nem játékszer ideális választás. Szobatiszta, ágyba kutya.
Autóban utazni nem nagyon szeret, ilyenkor sírdogál, nyugtalan.
Második kutyának ideális választás. Kertes családi házba, bent lakással, kedve szerinti ki- be járással adjuk Borsit. Macskákkal való viszonya nem ismert.
35 cm, súlya 10 kg
A kutya az Állat és Ember Állatvédő Szervezet gondozásában van.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Borsi adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
amstaff jellegű keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 70-223-6476 vagy 06 70-364-7340
Email:
kasznakata@gmail.com

Módosítás dátuma: 2019. június. 24.