Borisz

null

Boriszt egy faluból mentettük. Lánccal a nyakában rohangált, majd letelepedett egy kapu elé, ahonnan nem tágított, ázott-fázott a télen, teljesen fedél nélkül volt.

Borisz kissé tacsi jellegű, bár a feje nem olyan és a teste is nagyobb. 14 kg és 34 cm marmagasságú.
Tüneményes kutyus, tesz-vesz, rendezkedik egész nap. Imád az emberhez bújni, ölbe lenni, kis kacsaként követni a gazdit. Lakásban is fegyelmezetten viselkedik, szobatiszta. Szépen sétál pórázon. Gyerekeket szereti, a macskákkal is kijön, viszont a kutyákkal 1-2 napig talán bizalmatlan, különösen a nagyobb méretűekkel. Az utcán, ahol élt, leszórták neki a tápot, arra mindig több kutya jött, meg kellett az élelmet, sőt magát is védeni (erre utal, hogy elhozatalakor nagy harapott seb volt a lábán), de ha biztonságban érzi magát, teljesen be tud illeszkedni más kutya mellé.
Borisz nagyon vidám kis jószág, mindenért hálás, mindennek tud örülni, megérdemel egy igazi, szerető gazdát, aki foglalkozik vele, társként tekint rá, hiszen ennek a fiatal kis állatnak már annyi csúnya dolog jutott eddig.


Amit tudni kell:

Borisz zuglói lakos lett, egy idősebb házaspár kegyeit élvezi, rohangál egyiktől a másikig begyűjteni a simit. Bár méreténél fogva nem ölbe kutya, imádja, ha felveszik, a kanapét is tudja már használni rendeltetésszerűen ez a kis "utcagyerek" .

Borisz adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2011/05/02
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Borisz
  • Borisz

Megjelenés időpontja: 2014. július. 27.