Boris

Pest megye

Borisz gyönyörű, barátságos, nagyon félős kutyus, aki fiatalkora ellenére már rengeteg borzalmon mehetett keresztül, mert retteg az emberektől. Olyan gazdit keresünk számára, akinek van türelme és elég szeretete ahhoz, hogy megnyissa őt, és a sok borzalom után megmutassa  neki, hogy bízhat az emberekben, és aki élete végéig szeretgeti őt. Ha egyszer megszeret valakit, le sem lehet vakarni, játékos, bújós. Cserébe nagyon igyekszik szófogadó lenni, és gazdája kedvében járni. Ennek ellenére néha előjön rágós-ásós énje, de nagyon okos, nevelhető, eddig szinte első rászólás után végleg abbahagyta az adott „műveletet”. Bizonyos fóbiák védekezést, menekülést váltanak ki belőle, pl. a rongyoktól, kapucnis férfiaktól nagyon fél. Nagyon ingerszegény környezetben lehetett, mert szinte mindent most ismert meg. Szobabelsőt, zöldségeket, csontot, kutyajátékokat, mind-mind most látott először. Pl egy répától a kert végébe menekültJ.

Megbízható házőrző, de a kapun belül a gazda jelenlétében mindenkivel barátságos. Nem tipikus kuvasz, annál sokkal szelídebb. Vagy egyedüli kedvencnek való egy udvarra, ahol szabadon lehet, vagy egy-két nem túl törékeny kutyus mellé ideális, mert a nagy játékban kajla is tud lenni.

Sétálás során szinte az ember  lábahoz simulva halad, nagyon szépen sétál. Gyerekeket is nagyon szereti, de a visongástól egyenlőre megijed.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Boris adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2014/09/01
Fajta:
kuvasz jellegű keverék
Méret:
nagy
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2017. november. 4.