Boldizsar

Pest megye

BOLDIZSÁRT 2019-be hoztuk el egy vidéki sok kutyás családtól, mivel nem bírták etetni őket (akkor négy kutyát vettünk tőlük gondozásba).
Ideiglenes befogadó családba került Boldi, ahol szocializálták, majd végleges gazdát találtunk neki. (legalábbis azt hittük). Sajnos a körülmények megváltoztak, új családot kell találnunk Boldikának.
Boldizsár 6,5 éves ivartalan kan kutyus. A nélkülözés után nagy szeretetben volt része, a család kedvencévé lépett elő a régi falkájából. Kedves, ragaszkodó, bújós, gyermeklelkű, érzékeny kutya. Nagyon szereti a gyerekeket és általában az embereket, más kutyákkal jól elvan, macskáknál szelektál, inkább nem ajánljuk macskás helyre. Kissé kopós jellem, szívesen vadászik kisállatokra, így melléjük sem való. Az átlagosnál talán egy kicsit nagyobb a mozgásigénye, kirándulós, sportos embernek vagy családnak való. Ha nem mozgatják eleget, nem foglalkoznak vele, esetleg keres magának társaságot, önsétáltat, majd boldogan visszatér. Ez nem megoldás. Otthonában kell megtalálnia az igényének megfelelő foglalkozást, tanítást, élményeket, ill. kint a gazdival együtt. Mindenképpen benti életet kell számára nyújtani, hozzászokott a kanapéhoz, puha ágyához, emberek közelségéhez, melyet igényel is, cserébe rengeteg szeretet nyújt és a lakásban teljesen kulturáltan viselkedik.

Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük töltsd ki ezt a bemutatkozó kérdőívet. Köszönjük!

Boldizsar adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2016/06/24
Fajta:
keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Megjelenés időpontja: 2022. november. 7.