Benji

A mosolygós

Pest megye

Benjit borzalmas körülmények közül mentettük társával, aki már szerető családban van, sajnos Benji egyenlőre még csak irigyli őt.

Benji egy életvidám, mosolygós,minden vele való apró foglalkozásnak örülni képes kisfiú. Bátor,vagány kutya, aki mindenre kíváncsi,szívesen ismerkedik,szívesen fedez fel új dolgokat. Jóindulatú,szelíd és kedves,rajong a gazdiért,nagyon igyekszik neki megfelelni, de nem mindig tudja, mi az elvárás vele szemben, így tanítgatni kellene még a harmonikus együttéléshez. Kissé szertelen, ugri-bugri, így mindenképpen aktív életet élő család számára való. Benji játékos kutyus,nagyobb gyermekek kiváló játszótársra lelhetnek személyében,megfelelő irányítás mellett tökéletes családi kutya válik belőle. Benji a kutyákkal kompatibilis, esetleg kis féltékenység szólhat a dologba, de ha biztonságba érzi magát, megtapasztalja, hogy szeretet neki is jut, akár több kutya mellett is, akkor ez teljesen kezelhető. Benji a cicákkal is barátságosan viselkedik,bár eleinte túl intenzív érdeklődést mutat, izgatott, de cicák mellé is örökbe fogadható.
A lakásban követi a gazdit bárhová,csendben pihen a lábánál,egyedül maradni azonban nem szeret,azt még tanulnia kell.A szobatisztaságra törekszik,de baleset eleinte előfordulhat.

Benji egy kezdetben fokozott aktivitása miatt problémásnak tűnő,de családi környezetben,szeretetben gyorsan megnyugvó,és később tökéletesen viselkedő,csupa szív kisfiú,aktív életet élő,sok szabadidővel,tapasztalattal rendelkező következetes és türelmes gazdit keresünk számára. A képek talán csalókák, Ő egy 43 cm marmagasságú, 13 kg-os kutyuska.

Kertes házhoz is csak bentlakással (is) adjuk örökbe, mert valljuk, hogy a kutyáknak ember mellett a helye.


Benjit 3 év múlva fogadta örökbe egy osztrák család, ahol hasonló kinézetű keverék lány kutyus a pajtása. Természetesen mindketten ivartalanítottak.

 


Amit tudni kell:

Ha Ön és családja szeretne a képen látható kutyusnak otthont adni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írja be a kutya nevét. Kérdéseivel hívja a telefonszámok egyikét.

Benji adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2012/11/01
Fajta:
keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 591 1528
Email:
info@mancsrancs.hu
  • Benji

Módosítás dátuma: 2020. december. 11.