Bella

Örökbefogadás alatt!

Mindig mozgásban

Pest megye

Bella golden retriever jellegű szuka kutyus, akinek lételeme a mozgás, a sport. Imád fülig érő szájjal futkosni, rohangálni. A labda a mindene. Kutyapajtikkal önfeledten játszadozik, olyankor elfejti minden eddigi bánatát. Hihetetlen mennyire pozitív a kisugárzása és mennyire élvezi az életet.

Játékos, huncut, de mindemellett iszonyúan ember centrikus, a gazda kedvéért még a pörgést is felfüggeszti. Még imádott labdáját is ott hagyja, vagy bevonja a gazdit is a játékba, hisz nincs is annál jobb!

Igényli a foglalkozást, tanítást. Alap vezényszavakat ismeri és nyitott a továbbtanulásra is, rendkívül érdeklődő. Szeretné bepótolni és megtapasztalni az élet legapróbb örömeit, hisz ezek kimaradtak eddig életéből.
Kizárólag olyan aktív és sportos életet élő gazdi jelentkezését várjuk, ahol társként,családtagként kezelik, jut elég idő rá. Ajánlott számára az agility, a kutyaiskola.

Olyan gazdit keresünk, aki biztosítani tudja a közös együttlétet és a mozgás örömét Bellának, cserébe hűségesen követné és szolgálná Bella a megmentőjét.

Bella olyan mint egy filigrán golden. Nagyon kecses, csillogószőrű kutyus.
Várható súlya 20-25 kg, marmagassága 50-55 cm közötti lesz.
Ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe!
—–
Egy háromtagú osztrák család jött el Belláért, a kislány lovagol, szereti nagyon az állatokat, Bella állandó kísérője lesz a lovaglásnál, túrázásnál


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Bella adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
golden retriever keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528 vagy +36 70 610 0723
Email:
  • Bella
  • Bella
  • Bella
  • Bella
  • Bella

Módosítás dátuma: 2015. január. 24.