BARNEY

Mindent tudni akaró

Pest megye

Barney élete nem úgy kezdődött, ahogy kellett volna. Őt nem várták, csak jött. Feleslegesen. Nem örömöt, gondot jelentet. Meg is szabadultak hamar tőle. egy felelőtlen ember áldozata.

De ki is Ő? Mondhatnánk, hogy pont olyan, amilyen egy 2 hónapos kölyöknek lennie kell. Jó idegrendszerű, bátor, nem ijed meg a saját árnyékától, örömmel fedezi fel, mit tartogat a világ számára. Ismerkedik mindennel és mindenkivel. Még azt a karmolós fekete macskát is szemügyre veszi (kissé közelebbről, mint kellene) aki nagyon fura hangokat és fejformát választva reagál a közeledésére. (lehet, hogy egy kígyót nyelt le?), de Barneyt ez sem érdekli, fut tovább a nála ötször nagyobb kutyákhoz, játékra invitálni őket. Persze időnként komoly dolgokat is intéz, úgymint tanulás, figyelem a nagy kétlábúra, hagy örüljön. Hiszen fontos, hogy Ő is jól érezze magát Barney mellett.

Barney oltási programja elkezdődött, melyet a gazdinak be kell fejeznie, a kutyát chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel, lakásba való beengedéssel adjuk örökbe.

Egy kölyök kutyára kellő figyelmet, időt kell fordítani, így csak az vegyen magához, aki ezzel rendelkezik. A rendszeres játékra, ösztönzésre, sétákra szükségük van, mely egy időre felboríthatja a család eddigi ritmusát. Kérjük gondolja végig, vállalni tudja-e, Barney harmonikus felnőtté nevelését, ami elkötelezettséggel jár, de nagyon szép feladat.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

BARNEY adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2014/08/22
Fajta:
német juhász keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 70 610 0723 vagy +36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2020. december. 11.