Barka

Örökbefogadás alatt!

Az imádnivaló kis hölgy...

Pest megye

Barka egy érzékeny lelkű, eleinte visszafogottan viselkedő, kissé nehezen alkalmazkodó, de rendkívül kedves, barátságos, ragaszkodó, imádnivaló kis hölgy. Beilleszkedéséhez jóval több időre van szüksége, mint egy átlagos kutyának, de ha valaki bizalmat szavaz neki, időt ad neki, nem bánja meg, mert egy fantasztikusan mókás, vidám, hűséges, sok örömöt adó társra lel személyében. Barka könnyen kezelhető, engedelmes, kezdeti félénkségétől eleinte problémamentes kutya.

Barka szelíd kutya, de nyugalomra vágyó természete miatt, kisgyermekek mellé nem javasoljuk örökbefogadását. A séták során idegen kutyákkal közömbösen viselkedik,nem játékos. Elsősorban egyedüli kutyának, esetleg kan mellé javasoljuk örökbefogadását. Másik szukát a saját területén nem tűr meg. Cicákkal barátságos, előző gazdijánál több cicával élt nagy békességben.
Barka a lakásban kiválóan viselkedik, hosszú időre is magára hagyható, a szobatisztaságra törekszik, de eleinte baleset előfordulhat.

Barka számára türelmes, megértő, szerető gazdit keresünk, akinél igazi családtagként élheti életét.
—-
Barka, az idős hölgy nagyon szerető osztrák családba került. Gazdája megígérte, hogy megszépíti hátralévő életét és feledteti vele azokat az éveket, melyeket nélkülözve kellett töltenie.


Amit tudni kell:

Ha Ön és családja szeretne a képen látható kutyusnak otthont adni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írja be a kutya nevét. Kérdéseivel hívja a telefonszámok egyikét.

Barka adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
spitz- pekingi palotapincsi keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 935 3334
Email:
  • Barka
  • Barka
  • Barka
  • Barka
  • Barka

Módosítás dátuma: 2015. április. 27.