Apache

null

Nagyon vidám természetű állat, igen értelmes és tele van energiával. Kedveli a társaságot, érzékeny és odaadó. Szobatiszta, fantasztikusan gyorsan tanul, szinte elég egyszer-kétszer elmondani neki valamit. Jó képességű. Nagyon szereti a vizet, imád fürdeni. Autóban szépen utazik. Észreveszi és megérti a környezetében zajló eseményeket, ezért kiváló jelzőkutya. Igen erősen kötődik majd a gazdájához, hiszen ideiglenes befogadóját is árnyékként követi az első perctől. Igazi társasági kutya, nagyon jól kijön más kutyákkal és háziállatokkal. A gyerekekkel szemben kedves és türelmes, van benne a védelmezésükre való hajlam.

A szívesen látott vendégeket és ismerősöket barátságosan fogadja. Ha azonban idegent észlel, akkor éberen figyel és meg is védi a család otthonát. Jelenleg 7 kg, 37 cm, kb. 20-22 kg és 52-55 cm lesz.(nagyon nehéz megsaccolni)


Amit tudni kell:

Apache-ot a sintér döntésére várva mentettük (utolsó kép) és eljutott egy osztrák nagyon kedves, szeretetre méltó család tagjáig. Valóban családtagnak tekintik, mindent megadnak neki, hogy kárpótolják eddigi sanyarú életéért. A képek önmagukért beszélnek.

Apache adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2012/03/01
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Apache
  • Apache
  • Apache

Módosítás dátuma: 2014. július. 23.