Alek

A harcias...

Pest megye

Alek igazi shar-pei, harcias természetű, időnként konok. Sétánál menne a kerítés mögött lévő kutyákat vegzálni, erős testalkatú. Gazdájával kedves,barátságos,ragaszkodó, de ha érzi a gyengeségét, ha megérzi, hogy átveheti a falkavezér szerepét, akkor hartalmaskodóvá válik. idegenekkel bizalmatlan,távolságtartó. Öntörvényű,szeszélyes,nehezen tanítható és irányítható kutya,szereti a saját útját járni,a saját elképzeléseit megvalósítani,időnként, ha kedve van, örömét leli a feladatok teljesítésében is.
Ha kedve tartja szívesen hancúrozik,bohóckodik a gazdival,de időnként szeret elvonulni és magába fordulni. Lakásban felügyelettel megfelelően tud viselkedni. Rendkívül tiszta kutya,maximálisan ügyel a szobatisztaság betartására. A bezártságot és egyedüllétet nagyon rosszul viseli,sír,kapar,szabadulni igyekszik.

Szeszélyes természete miatt örökbefogadását csakis határozott, nagy tapasztalattal rendelkező, falkavezér szerepet minden körülmények között megtartani tudó gazda számára ajánljuk. Kihívás Őt jól kezelni, de nem lehetetlen. Mivel rendkívül kedves tud lenni, képes levenni a gazdát a lábára, de ilyenkor bepróbálkozik átvenni az irányítást. Muszáj, hogy a gazdának mindig respektje legyen Aleknél, tisztelje.

Sajnos Aleket legyőzte a betegség.


Amit tudni kell:

Ha Ön és családja szeretne a képen látható kutyusnak otthont adni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írja be a kutya nevét. Kérdéseivel hívja a telefonszámok egyikét.

Alek adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
Fajta:
shar pei keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 935 3334
Email:
info (kukac) mancsrancs (pont) hu
  • Alek
  • Alek
  • Alek
  • Alek
  • Alek

Módosítás dátuma: 2015. december. 24.