Zorro

Pest megye

Zorro 6 hónapos, 15 kg körüli fiúcska. Megkezdett oltási programja és chipje van, külső-belső parazitamentesítése megtörtént.
Háznál született alomból van. Feleslegesen született meg az emberi felelőtlenség miatt. Ő nem tehet erről, ugyanúgy szerető gazdát szeretne magának, mint fajtatiszta társai. Eddigi élete teljesen leszűkült arra az udvarra ahol született és a jelenlegi gazdára. Ennyit ismer a világból. Ezért kezdetben kicsit félénk az idegenekkel és az új helyzetekkel… azonban ha szeretet veszi körül nagyon gyorsan oldódik és persze a „Jót” nagyon hamar meg lehet szokni. Zorro egy igazi bűbájos lakli gyerek. Hihetetlenül vágyik az érintésre, az ember közelségére… hogy egyszer Valaki azt mondhassa Neki „az én Kutyám”
Zorro mivel még kölyök, más kutyákkal is összeszoktatható, és gyermekek mellé is nyugodtan költözhet. Az első időkben (amíg meg nem szokja az új helyet) jó lenne ha bent, zárt helyen tölthetné az éjszakákat, elkerülve ezzel a rémületéből jövő szökési kísérleteket. Amúgy is kinti-benti tartással fogadható örökbe és ivartalanítási kötelezettséggel.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Zorro adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2018/10/01
Fajta:
keverék
Méret:
közepesnél nagyobb
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 438 3195
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2019. március. 30.