Zeusz

Zeusz 6 hónapos, 15 kg körüli legényke. Megkezdett oltási programja és chipje van, külső-belső parazitamentesítése folyamatos.
Ingerszegény környezetben él, így kezdetben kicsit félénk az idegenekkel és új helyzetekben. Ha kiépül a bizalom, ami hamar megy nála, gyorsan oldódik. Szépen be kell őt vezetni a világba. Kutyákkal összeszoktatható és gyerekekkel is, hisz még kölyök, nyitott mindenre ami jó.
Zeusznak egy babakori ismeretlen trauma folytán kezeletlen combnyaktörése, combcsonttörése és sípcsonttörése keletkezett. 🙁 Ennek ellenére ugyanúgy ugra-bugrál mint tesói, merev lábtartásán kívül semmi sem árulkodik erről a borzalomról. Zeusz állatorvosi kontroll alatt áll, amint műthető a lába azonnal megy műtétre.
Tudjuk, most sokan visszahőkölnek, na, nem, nem kell beteg kutya, pláne aki műtét előtt áll. Biztosítjuk. gazdát, hogy ebben nem hagyjuk magára, minden segítséget megadunk, azonban nagyon jót tenne Zeusz szocializációjának, műtét utáni rehabilitációjának, ha gazda lenne mellette, Ő simogatná, biztonságban tudhatná magát.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Zeusz adatai

Nem:
Születési idő (becsült):
Fajta:
Méret:
Hely:
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 591 1528
Email:

Megjelenés időpontja: 2019. április. 10.