Borsi

Pest megye

Egy árok partján találták, tele bolhával, férgesen, szőrtüsző atkásan. Azóta külső és belső parazita mentesítése megtörtént, atkássága pedig elmúlt.
Valószínűleg nem azonos méretű szülőpártól született, ezért kb. 1 cm-es előreharapása van, ez őt semmiben nem gátolja, csak esztétikailag tér el a megszokottól.
A jobb oldalán valamilyen ragadós anyaggal volt leöntve a bundája, amitől azon a részen egy 100 forintos méretű helyen teljesen kihullott a szőr, ami már visszanőtt.
Megtalálásakor nem lehetett több 5 hetesnél.
Ideiglenes befogadójánál több kutyával él együtt, nagyon szereti és igényli a társaságukat. Ha egy kicsit is egyedül marad kutya vagy embertársaság nélkül a szeparációs stressz jelei mutatkoznak rajta, sír, nyüszít, kárt tesz a körülötte lévő dolgokban (pl. ajtókeret, linóleum, kábelek stb), ezért olyan gazdit keresünk számára, ahol van kutyatársaság és nem sokat lenne egyedül.
Eleven (normális mértékben), játékos, szaladgálós kutyus.
Szeret fürdeni a kutyamedencében,beleül vagy belefekszik és onnan szemlélődik.Nagyon szerethető, simogatásért ölbe fekvő kislány.
Gyerekeket nagyon szereti, nagyobb gyerek mellé, aki már tudja, hogy a kutya nem játékszer ideális választás. Szobatiszta, ágyba kutya.
Autóban utazni nem nagyon szeret, ilyenkor sírdogál, nyugtalan.
Második kutyának ideális választás. Kertes családi házba, bent lakással, kedve szerinti ki- be járással adjuk Borsit. Macskákkal való viszonya nem ismert.
35 cm, súlya 10 kg
A kutya az Állat és Ember Állatvédő Szervezet gondozásában van.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Borsi adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
amstaff jellegű keverék
Méret:
kisebb közepes
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 70-223-6476 vagy 06 70-364-7340
Email:
kasznakata@gmail.com

Módosítás dátuma: 2018. január. 31.